1. Om Seth Sjöblom

Seth Sjöblom är en äkta dalmas i exil i Göteborg. 

”Min roll är som mentor i kommunikationen mellan människa och hund. Varför kombinationen mentor mellan människa och hund blivit naturligt för mig beror på min bakgrund och erfarenhet av både 300 hundar och att leda människor i yrkeslivet. Erfarenheter som kombineras eftersom det är människans hantering som är nyckeln till ett sunt beteende och en harmonisk relation.

Efter en ingående helhetsanalys med teori får ni verktygen att kommunicera med er hund på hundens språk och lära er praktiska övningar för att hunden ska förstå er och följa er med en ny trygghet. Även om ni kommer att märka skillnad direkt är det ert jobb att fortsätta konsekvent med att befästa hela hundekipagets nya beteenden och framtid.” /Mvh Seth Sjöblom

För kontakt maila sethsjoblom@gmail.co
– Skriv i mailets ämnesrad: ”Hjälp med hund”.

– Beskriv ert problem.
– Glöm inte ditt telefonnummer så att Seth kan ringa.
– Skriv helst i vilken ort ni bor.

5 svar till “1. Om Seth Sjöblom

 1. Agnéta lindström 0761351181

  Hej jag är en kvinna på 64 år som jobbat som sjuksköterska men nu gått i pension för ett år sedan. Jag köpte en rottweiler kille 6 e juni 2019 han var då 8 veckor. Nu är han strax över 10 månader. Helt underbar gosig och vänlig mot barn barnet på 5 år. Det jag märker nu är att han blir fort stressad av lek med boll eller annat han börjar då hoppa på mig o nafsa ganska hårt i händer o armar. Jag är inte rädd men det känns otäckt. Hans bror är avlivad då han bet sin husse över nacken 7 månader gammal. När vi är ute o går på promenad tittar han sig omkring hela tiden som om något skulle hända snart. Min fråga är nu . Har du några goda råd och var bor du? Har du några privata kurser? Tack på förhand.Agneta

  Gilla

 2. Patricia Carlsson

  Har en hane blandning vit herdehund/vitschäfer
  Som inte kan bete sig vid ”vissa” hundmöten ibland går det bra och ibland blir det kaos…skällande, stel kropp, styv svans och hej och och hå…jag dör och blir riktigt förbannad på min hund som varken kan sitta eller ligga i det läget….du har ju beskrivit bra i text samt min hundtränare men det är inte alltid jag är förberedd att vi ska möta nåt som just min hund ogillar och om jag är för ouppmärksam då händer det.. nästa problem är om vi är många ute och går(flera hundar och människor)min hund slutar inte dra om inte han går först? Hur löser jag det??? Också otroligt påfrestande…blir arg varje gång och hunden drar ännu mer!…min hund är 16 mån och inte kastrerad…
  Med vänlig hälsning,
  Patricia

  Gilla

  • Hej.
   När du får hundmöten och han stelnar så kan du försöka att hänga en oxfile’ på nosen och det kommer inte att hjälpa, tro mig !
   Jag förstår att du blir frustrerad över detta som tusentals andra som jag hjälpt blir, men grejen är att om man vet och kan som hundpsykolog/hundcoach lösa problemet så får du mer harmoniska hundmöten. De som söker hjälp av mig för sin hund för olika typer av problem så har alltid 90% av dem även problem med hundmöten och jag får fixa det.

   nästa problem är om vi är många ute och går(flera hundar och människor)min hund slutar inte dra om inte han går först? Hur löser jag det??? Också otroligt påfrestande…blir arg varje gång och hunden drar ännu mer !

   Det som händer när ni går i grupp och snackar med varandra är att du stänger av kommunikationen till din hund och han tar egna beslut och gör som han vill eftersom du inte bryr dig/inte förstått vad som händer, men nu vet du 🙂 Med din hunds beteende så tycker jag att du skall gå själv med honom mycket och inte ha någon med dig och INTE ha mobilen att prata i.

   Gilla

 3. Ping: LÖS hundproblemen innan JUL | Hundcoachen Seth Sjöblom

 4. Ping: Helg – för närvaro och kärvaro | Hundcoachen Seth Sjöblom - Göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s