Bloggchiefen

Hej. Det är jag Victoria Qvarnström som är redaktör och administratör för bloggen. Jag textredigerar och fixar blogginställningar. Men jag och Seth bollar mycket om bloggens innehåll. Seth är hundcoach och jag är bloggcoach kan man kanske säga?

Både Seth och jag skriver inlägg, men när jag skriver ner något beteenderelaterat om hundar så får Seth alltid korra fakta och godkänna först.

Målet är en saklig blogg om Seths hundliv med hans förståelse för hundars naturliga beteenden som han använder till att hjälpa. Och självklart att också roa läsare för att lätta upp allvaret med annat.

Redaktören i arbete med hjälp av  den stöttande assistenten Gunvald – som också är bloggens maskot.

 

Jag grundade Sveriges första fruktförmedling på internet – pressens respons finns här om min skapelse Fruktförmedlingen på facebook. Första året bytte ett halvt ton frukt ägare – helt gratis – för att inte ödsla ätbara frukter som trädgårdsinnehavarna inte kunde ta till vara själva. Blev glad när jag blev nominerad som miljöhjälte via Världsnaturfonden. Idag har det till min och andras glädje skapats många fler fruktförmedlingar på nätet. Äkta Vara fick självklart lov att följa min fruktsamma idé, från deras egen internetsida.

580112_10150971675858522_1082570475_n

Har bloggat sedan 2005. Jag informerar sedan 2008 på min temainriktade blogg om ADHD och andra neuropsykiatriska funktionsvarianter som ADHD, autism, och relaterade systerdiagnoser. Och om att vara förälder till ett diagnosbarn.

Se ADHD i bilder – som det verkar som, både stora och små kan förstå?

/Mvh Victoria

2 svar till “Bloggchiefen

  1. Hej Victoria
    Ville bara tala om att jag fan mycket trevlig läsning i det du har skrivit här.
    Önskar dig lycka till.
    Mvh Benita Stellberg

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s