AKTUELLT sommar 2018

PÅ Agilitytävlingen Hula Hopp 18-22 juli i Kungälv

Missa inte!Rollup Agility t bloggen

Med vänlig hälsning!

—————

NYHET den 29 januari 2018 vi har öppnat en webbutik för hund, häst, katt och människor. Sortimentet kommer öka efterhand som vi fått in rätta produkter!


Nu är webbutiken webforpets.com öppen för dig och ditt sällskapsdjur.

 Webforpets.com – har engagemang i både produkter och kunder med en unik support för kunder som köper Hampaolja för hund.

En mer personlig webbutik – inte en i mängden – för dig och ditt sällskapsdjur.
Här räknas främst vad kunden får ut extra av att handla hos Webforpets.com Vi vill ge servicen av djupare information om varor, vilket ofta saknas vid produktbeskrivningar – samt erbjuder en personlig support till hundkunder som köper våra produkter.

Vi kommer att fylla på butiken med spännande produkter för din hund, katt, häst och även för dig själv. För er som håller på med lydnad, jakt, drag mm vill vi satsa på de bästa utvalda produkterna i webbdjungeln. Därför kommer vi att skynda långsamt och är öppna för nya leverantörer och kunders röster. Men överraskningar väntar!

Mervärde för kunden – engagemanget
Det finns en uppsjö av hundträningsredskap, koppel, halsband och leksaker. Men fel använda kan hundtillbehör i värsta fall skada. Detta har vi sett som en brist då du köper varan och som oftast bara får en kortfattad produktinformation. Man måste veta hur och varför man ska använda ett verktyg.

Unik support från hundcoach
Hundcoachen Seth Sjöblom har 50 års hundliv bakom sig, nu specialiserad på hundars naturliga beteenden. Seth finns till hands som support för dig som handlar saker från oss som t.ex. hampaolja till din hund, om det uppstår funderingar när ni valt att ge er hund oljan. Man kan inte bara ösa på – utan det krävs en lyhördhet som kan vara svårt att se om man inte vet vad man ska observera.

Hampaolja
Hampoljan utvinns från strikt svensk myndighetskontrollerad laglig Industrihampa. Det är en cannabisplanta som främst använts för reptillverkning och är inte samma som de plantorna som används för drogframställning.

Innehållet CBD i hampaoljan kallas för en cannabinoid och liknar de cannabinoider som ingår i vår kropp och alla däggdjurs naturliga endocannabinoidsystem som reglerar cellfunktioner. Hampaolja finns i flera varianter, som vi visar i vårt sortiment.

Välkomna att följa med oss!

Till butiken WebForPets.com

/Mvh hundcoachen Seth Sjöblom

2017-07-08 Efterlyser nytt hem åt ung amstaff/pitbullkille. Klicka på länken för mer info.

Chico 1 liten Fler foton på Chico i inlägget ovan.

— ❤ —

Fortfarande aktuellt! Hundar med epilepsi eller krampproblematik sökes för att se om Hampa-olja påverkar hundar med dessa problem när ägarna ger det. Maila sethsjöblom@gmail.com