Idiot nöp hunden hårt i ljumsken för att förändra beteende


Seth hjälpte en hund där någon ”hundtränare” eller liknande varit där innan för att hjälpa. När de hade varit ute och hunden gjort utfall mot grannens hundar – som vanligt – så hade ”tränaren” nypt hunden stenhårt i ljumsken!!
Sen var den hunden spak och liksom kröp och var helt knäckt – och undvek den snubben allt den kunde. 
Men den är inte rädd längre! Drog sig till Seth redan inomhus. Sedan ut. Seth begärde med en lätt koppelkorrigering med handleden hundens uppmärksamhet vid hundmöten. Redan från början fick hunden mycket beröm efter varje gång de passerat en hund. Och Seth började också leka med hunden som belöning. Hunden gick ganska direkt ner i lekställning efter ett möte, för den lärde sig att det roliga väntade. De skojbrottades lite och så fortsatte de gå.
Sen fick ägarna lära sig att gå på rätt sätt med hunden, bland annat med kortare koppel och det var inga problem. De promenerade bredvid grannhundarna utan att hunden gjorde utfall utan lyssnade. Det hade varit det som var jobbigast under promenaderna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s