Telefonkonsultation om hundproblem


Även under social distansiering kan man behöva hjälp med problem med hunden, eller kanske särskilt då? Människor har varit hemma mer under våren och nu är det semestertider. Då kan problem med hunden utkristallisera sig. 

I coronatider erbjuder Seth Sjöblom coachning via telefon och facetime. Han behöver också se vad som händer i olika situationer. Filma er hund så man ser hur hunden beter sig som ni upplever är problem. 

Seth går igenom filmerna och är duktig på att lägga märke till små detaljer i beteendet som kan vara till hjälp. Sedan har ni kontakt per telefon, diskuterar och går igenom filmerna tillsammans. Behövs det kan man använda facetime eller liknande så att Seth får se hunden live tillsammans med er. Varje fall är individuellt, men det här är en skiss att utgå från.

Skicka en beskrivning och filmerna till sethsjoblom@gmail.com 

Glöm inte kontaktuppgifter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s