Ska LAGEN vakna i veckan om killen som kn*llar hundar?


Vem ska skydda utsatta om inte lagar och myndigheter? Djurplågaren gavs fri lejd. Tro fan att det började bli ett argt drev som ville åt byfånen som bland annat haft analt samlag med sin mammas tik och lagt filmen på nätet. 

Det sägs att myndigheterna agerade med att flytta familjen till skyddat boende – ihop med hundarna? Så här beskriver en som sett filmerna som förövaren postat på Snapchat: ”Vad gör man? Igår skickade en kille videor på snapchat på hur han hade analsex och pulla sin hund. I en video slickar hunden honom på snoppen och i en annan har han sina fingrar I henne. Han ska även haft vanligt samlag med den. Trots att hans ansikte syns på en video (de blev sparade av en som mottog den) så händer inget. Polisen och några engagerade människor var där hemma igår kväll men polisen hade gått utan att ens kolla på hundarna. De sa att det var resursbrist så dom kunde tydligen inte göra något där och då.
Idag har jag ringt både länsstyrelsen och polisen men det verkar inte som att något kommer hända närmsta tiden. En kille har alltså tidelag med sin mammas hundar, det finns bevis på film och han erkände det framför folk igår men ändå händer ingenting och hundarna finns kvar i samma hem som honom.

Vi som är inblandade känner att detta behöver komma ut! Hundarna hade behövt komma därifrån men vi vet inte hur. Vad mer kan man göra?”

Jo polisen kom, men hundarna verkade må bra(?) och var ju inte mannens, utan tillhörde hans mamma, och hon kunde ju inte få djurförbud. 

Varför rasar inte medierna helt bezerk?

Expressen skrev till slut på söndagen om att en man erkänt att han våldfört sig på en hund – men trots konstaterande av övergrepp tvingas djur vara nära förövare. Fast man ur sitt rättviseperspektiv tänker att de vore värsta riksnyheten på alla sändningar! Förstår inte den låga nyhetsvärderingen av detta vidriga. Det ger ju frisedel till liknande handlingar.

Han är med sin mamma och hennes våldförda hundar, hon sover säkerligen någon gång – om hon ens bryr sig? Men hur mår en hund som blivit analt våldtagen (enligt dem som sett filmen) av att ha snubben i sin närhet? Djur har ju också känslor. Dah!?

Pixabay-foto

Den killen är ingen jag skulle lita på att vara i närheten av djur, barn eller – ja, varför ha kvar en sån kille i samhället alls? Den åklagaren som låter honom vara fri kan väl anlita honom som barnvakt? Är så otroligt upprörd över signalerna som myndigheterna sänder – men mest hur sjukt det är att skydda och bekräfta en förövare som våldtar, utnyttjar och misshandlar djur. Och vars mamma inte ens tycker det är en big deal? När han till och med sänder ut filmerna!

Lagens kvarnar verkar mala långsamt och prioritera välmåendet hos förövare – som vanligt. Men att gå på försvarslösa, som djur, det är inte godkänt härifrån. Hoppas det görs något handfast för djuren nu när helgen är slut! Sveriges myndighetsinstanser fungerar ju tydligen inte under lov och helger.

2 svar till “Ska LAGEN vakna i veckan om killen som kn*llar hundar?

  1. Sjuk son och minst lika sjuk mamma! Upp med en tråd om detta fall på flashback nu -asap! Denna mamma borde se till omplacera samtliga djur hon ansvarar för men också sonen! Detta är ett beteende som kräver långtgående behandling och i värsta fall enligt statistik och forskning så krävs att sonen får en kemisk kastrering. Den eller de som vet vem dessa personer är in å anmäl båda till polis igen och igen men inte minst få i väg orosanmälan till socialtjänsten. Visste jag vart hunden fanns så skulle den snabbt kommit sig därifrån!! Djur som utsätts för liknande sjuka övergrepp har eskalerat på senare år. Allt ifrån hästar som blir våldtagna och där kondomer hittas bredvid stoet på morgonen. Upp med kameror , rörelsesensorer. Även som i detta fall där polisen kopplas in så händer inte ett jävla skit. Förövarna får knappt en påhälsning sen en klapp på axeln.
    Detta gör mig så rasande att läsa att jag knappt kan tänka klart!!!

    Gilla

    • VET PRECIS HUR DU KÄNNER! Har via flashback fått identiteten på förövaren, men det var länge sedan nu. Kan inte hur som helst lägga upp länkar som utpekar en person som brottslig. Vi hoppas att denna fina mamman lyckades hindra sonen från ytterligare övergrepp på djuren hemma. Det verkade inte som någon myndighet, inte ens Länsstyrelsen efter det uppdagats brydde sig om djurens känslor av att tvingas vistas i sin förövares omedelbara närhet. Sorry att VI inte kan göra mer. Det här är sämsta typ av människa vi talar om, mindre värd än en encellig varelse – bara en åsikt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s