Tog tag i hundselen och körde


Omänskligheten blir otäckare och otäckare – utan tanke på hur allvarligt människor eller djur kan drabbas.

På facebook berättade en 58-årig kvinna som rastade sin medelstora hund:

”Var ute med hunden i fredags kväll då det kommer två killar med huvor på en cross som sliter tag i hans sele och kör iväg. Jag vägrade släppa kopplet och blev släpad i gatan. Sydd med nio stygn och en massa skrapsår men min älskling klarade sej som tur var. Jävla as.”

Överfallna Graciela Aronsen Kronaas foto GP

Matte skadades själv och fick sys i ansiktet och fick skrapsår på händerna när hon släpades med. Hon slog huvudet i trottoarkant, glasögon gick sönder – enligt läkaren var hon 1 cm från att bli blind.

Men som tur var lönade sig Gracielas kamp så de fick inte med sig hunden, till ovisst öde. 

Crossen ska ha varit orange

Artikel för prenumeranter på GP Graciela, 58, blev överfallen av män på cross

Detta ska inte ha varit ett isolerat tillfälle utan det är flera som har anmält liknande händelser i stadsdelen Gårdsten i Göteborg. Tipsa Polisen på 114 14 om ni observerat eller vet nåt. Nästa gång kan följderna bli mycket mer tragiska. Som om det inte räckte med det som hände Graciela!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s