Till Stockholm igen.


Hej ni hundvänner. Nu har jag varit i Stockholm förra veckan och hjälpte hundar och deras ägare och jag brukar ibland skriva om jag är i Stockholm och då hör andra av sig som vill ha hjälp.

Men det händer för ofta att man missar eller drar på det och när jag kommer hem till Göteborg så får jag mejl från såna som ville ha hjälp när jag ändå är där och så får jag åka igen och nu åker jag igen på torsdag för att hjälpa, så vill ni träffa mig då så hör av er nu så jag kan planera in det.

mvh/Hundcoachen Seth Sjöblom

sethsjoblom@gmail.com eller tel 0707913097

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s