Varning för djurplågare


Dessvärre inte första gången i år liknande händer, men här delar vi en varning från Partille utanför Göteborg, från facebook. Även om det hände för en vecka sedan så går en vettvilling lös. Ebbas hund Stella åt korv med spikar i.

”Igår kväll vid Bäckenbacken över Soldatängens Förskola, i höjd med Mellanlyckan (Sävedalen, Partille), tuggade vår hund Stella i sig en korv med spikar i. Vi märkte att någon lagt ut korv-bitar spetsade med två små spikar från varsitt håll. Om ni är ute på promenad med era hundar, var uppmärksam! Än så länge har vi hittat 3 korv-bitar med spikar i.

Stella har nu vart inne och röntgas och dom hittade två spikar i tarmen på henne. Hade vi inte sett att hon åt upp korven hade vi aldrig märkt att hon svalt spikarna då hon inte visade några tecken på att ha ont.
Hon ligger just nu inne på Djursjukhuset över natten och har fått operera bort dom två spikarna. Händelsen är anmäld och polisen är inkopplad. Håll koll på era hundar och sprid detta så att så många som möjligt kan bli förvarnade!”

Väljer att inte lägga upp bilden på hur fyndet såg ut, vet inte om de skyldiga sitter och längtar efter uppmärksamhet. Men de eller den som är skyldig vill man gärna träffa – med nåt stenhårt i huvudet!

Tänk också på risken för hundstölder nu och håll era pälsklingar under nära uppsikt. Mer jäkelskap under förgiftning och kräkningar.

Ta nu vara på vädret – för det ska vara roligt med sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s