Vill DU vinna – berätta om hur din hund gett trygghet


Sitter nu på tåget på väg till Örnsköldsvik från Göteborg via Stockholm och klockan är 23.02, med en lång resa och en helg då jag skall hjälpa en familj med deras hund, men det är ju det jag gillar att göra, så varför klaga. 🙂

Saknar min rottis Gunvald då jag nu skall vänta på anslutning till Ö-vik i ca 4 timmar till kl. 03.36 på centralen i Stockholm. Att alla passagerare som väntar på anslutning – unga som gamla – blir utkörda i kylan en timme mitt i natten är ingen skön känsla, varken för mina förfrusna fötter och knän eller stålplåtarna i mina anklar, eller i avslappningssyfte.

Kanske skulle haft Gunvald med, speciellt när man sett programmet Tunnelbanan på TV. Eller kanske min lilla tuffing Vilja?  🙂

Det är sjukt hur tokiga en del är i det programmet från Stockholms T-bana och jag tycker att dom här stackars väktarna borde ha någon utbildad som hundförare och få ha med sig en hund på varje pass.

Ofta så är det ju gäng som väktarna träffar på och dom ligger klart i underläge om det eskalerar och dom blir attackerade – och då är jag säker på att en hund lätt skulle lugna ner och ge ett bra skydd för både passagerare och väktarna som jag ofta tycker verkar väldigt maktlösa.

Har du själv någon erfarenhet av att du varit trygg då du ställts inför någon situation då du haft din hund med dig?

Skriv till mig på kontakt@webforpets.se så utser vi den bästa storyn och vinnaren får en flaska med Seth Sjöbloms hundolja värde 399:-

/Mvh hundcoahcen Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s