HALLOWEEN-REA webforpets


Nu ger vi på WEBFORPETS.SE ett jättebra erbjudande för våra katter i Sverige som ni inte bör missa och självklart får ni support av oss om bl.a dosering! Webforpets är specialiserade på djur och ger support till våra kunder med de djurprodukter vi säljer och som vi utvecklar tillsammans med Swedish Hemp.

Vårat team består av djurkunniga människor och har inte vi svaret så konsulterar vi den som har. När det gäller hundar så har vi tryggheten med kunskap från Hundcoachen Seth Sjöblom som jobbat med hundar för olika ändamål och idag med hundars beteende i hela Sverige.

Specialerbjudande i helgen på hampaolja för katter! Samma olja som för hundar, människor och hästar, men svagare koncentrat av CBD.

Självklart ger vi råd om dosering osv vid osäkerhet! Mervärdet för kunden förutom priset är vårt engagemang. Man kan inte bara ösa på – utan det krävs en lyhördhet om man inte vet vad man ska observera för att ställa in dosen perfekt.

Hampoljan utvinns från strikt svensk myndighetskontrollerad laglig Industrihampa. Det är en cannabisplanta som främst använts för reptillverkning och är inte samma som de plantorna som används för drogframställning.

HA NU EN FRUKTANSVÄRT BRA HALLOWEEN!

2 svar till “HALLOWEEN-REA webforpets

  1. vilket bra erbjudande!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s