Bob söker nytt hem hos bästa ägaren


En vän till oss kan inte ha kvar sin älskade Bob – en otroligt fin och snäll pitbullkille som bara vill väl. Välhanterad av sin ägare. Uppvuxen med småbarn och vill gärna att katter ska leka med honom.. 

Hade vi kunnat hade vi själva tagit honom direkt! Husses annons:

”Hej.
Jag måste tyvärr hitta ett nytt hem till min fina kille.
Han är en pitbull som blir 2 år i oktober. Jag är mycket noga med vart och till vem han kommer till.
Hemmet för mig är det viktigaste inte priset.
Har du hundvana och kommer att kunna erbjuda honom ett långt hem med mycket kärlek så skicka gärna ett mail så hör jag av mig.
Vänliga hälsningar Alexander” 

Det här är Bob

Vår hundcoach Seth Sjöblom kommer vara med hela vägen med Alexander för att bedöma hem och ny ägare.

Kontakt önskas även framöver – åt båda håll.

Kontakta Alexander via Blocket eller maila till sethsjoblom@gmail.com 

6 svar till “Bob söker nytt hem hos bästa ägaren

 1. Hoppas Bob hittade nytt hem! Jag hade gärna anmält intresse om jag sett det tidigare 🙂

  Gilla

  • Du får hålla utkik om andra hundar, vi försöker hjälpa om vi kan, men kan själva tyvärr inte ha en stor hund till eftersom vår lilla Vilja behöver en liten kompis. 🙂

   Gilla

  • Jag resonerar lite grann som så att är det meningen att jag ska ha en ny hund i mitt liv så hittar vi varandra på ett eller annat sätt. Tills dess nöjer jag mig att rycka in som hundvakt 🙂

   Gilla

  • Så har vi tänkt om ”den lilla hunden” som vi önskar, men än så länge är en ”fantasikompis” till vår 3,5-kilostik. Men börjar bli dags att söka mer aktivt.

   Gilla

  • Jag är hundvakt lite då och då till kompisens ”jagtrorjagärenknähund”, en rottisblandning på dryga 60kilo. Snäll som ett lamm och envis som en åsna 😆 Vi kommer bra överens förutom att jag retar mig lite på hennes ständiga ”sidbyte” – jag är helt enkelt inte van vid en hund som går än här och än där i koppel… Nu har hon börjat förstå att när vi är ute så får hon hålla sig till vänster så det är bättre numera iaf. Hundar är fantastiska på att anpassa sig efter vem de är tillsammans med. Det såg man inte minst när mamma var dagmatte åt min kära golden. Hemma var Cindy morgontrött och kunde, på sin höjd, gå ut en kisserunda före åtta – hos mamma var det inga problem att gå morgonrundan och göra både de ena o andra vid sju…

   Gilla

  • De är ju för gulliga hundar, för de har ingen storleksuppfattning, eller så vill de bara äga en lite en stund och det är ju helt OK med sånt supermys. 😉 Sen små hundar kan ju vara lika kaxiga som de vore jättestora, men då får man hålla i dem.. 😉 Det där med att gå på vänster sida är som du säger, väldigt praktiskt, så alla gör samma. Ja, hundar är fantastiska på att anpassa sig, så kloka. Gillar din blogg förresten, även om jag själv inte hanterar garn särskilt bra. Ha en fin helg
   Mvh Victoria bloggredaktör

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s