EP studien hund goda resultat


Några av hundägarna som köpt hampaolja/CBD olja till sina hundar med Epilepsi/EP ville vara med och dokumentera sina hundars anfallsstatus.

I en dagbok skriver de hur ofta och hur starka anfallen är, jämfört med innan hundarna fick hampaoljan. Vi uppmanar att inte på eget bevåg sluta med veterinärförskrivna mediciner. Även om det så klart står alla fritt.

Intressant är att vi efter ett år kan se förbättringar hos hundarna där vissa inte längre har EP-anfall till att anfallen minskats, lindrats och även att hundarna efter ett anfall piggnar i mycket snabbare och är mindre berörda efter anfallet.

Dagens medicin om EP-anfall

Vi säljer naturligtvis inte medicinsk cannabis som är en drog – alltså medicin som i sällsynta fall kan läkarordineras till patienter med mycket svåra besvär! Det är inte samma sak som vår hampaolja.

Den Hampaolja som vi använder är utan THC eller med extremt litet innehåll av THC 0,2% och vår olja är inte läkemedelsregistrerat för djur. Utan ett fodertillskott som kan ge positiva effekter för djuret.

Har du en hund med EP-anfall och ni ger den hampaolja – och du vill vara med och fylla i en dagbok om hur hunden mår – så hör av dig till: sethsjoblom@gmail.com och märk mailet EP-studie.

mvh
/Seth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s