EP studien hund goda resultat


Vår EP studie för hund med av oss utvald Hampa olja och cannabinoider har nu hållit på i flertalet månader och med hundar som lider av EP anfall där ägarna följer en dokumentation och skriver ner i en journal som vi får uppdatering från.

Intressant är att vi kan se förbättringar hos hundarna där vissa inte längre har EP anfall till att lindra anfallen och även att dom efter ett anfall piggnar i mycket snabbare och är mindre berörd av anfallet.

Intressant är även att EP anfall kan förväxlas med svår stress som kan leda till krampanfall och detta är en del av studien som vi utreder och genomför och att det är viktigt att symptomen hos hunden utreds som vi gör i samarbete med veterinär och eventuella provtagningar.

Cannabisläkemedel gav färre epileptiska anfall hos människa.

Dagens medicin om EP-anfall

I det här fallet så pratar man om ren Cannabis olja som skiljer sig emot den Hampaolja som vi använder utan THC eller med extremt litet innehåll av THC och vår olja är inget Läkemedel, det är ett hälsotillskott som oftast ger positiva effekter för djuret i samband med effekter av organiserad rehabilitering.

Inom ca tre månader så har vi slutfört studien del 1 och i nästa del så skall vi också fokusera på stresspåslag hos hunden och vad det kommer sig av, arv och miljö.

Har du en hund med EP anfall eller extrem stress så hör av dig till:
sethsjoblom@gmail.com

mvh
/Seth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s