Högaktuell bubblare i Göteborgs hjärta – med hunden


På den nyöppnade Champagnebaren Små Bubblor i Göteborgs mysigaste kvarter runt Linnégatan – på Nordenskiöldsgatan 21 – lite längre upp i Linné – så kan hunden följa med in i baren. Och på uteserveringen! 

Men i restaurangdelen som man med fördel bokar bord på – blir det hundfritt.

Små Bubblor främjar inte ett överintag av alkohol. De säljer ingen starksprit! Stämningen blir på sikt lite bättre på så sätt också. Bra initiativ! Men Små Bubblor ger många andra valmöjligheter. Som att njuta av smakupplevelser av champagne eller lokala öldelikatesser med den kunniga personalens råd. 

Sortiment med eftertanke & spännande alkofritt 

Här satsas på den äkta champagnen från vindistriktet Champagne i Frankrike – då den kalkrika jorden ger naturliga bubblor och den karaktäristiska Champagesmaken – som ni kan lära känna igen – om vilka av tre druvsorter som använts. Inte vin med tillsatta bubblor eller från andra distrikt än från det äkta champagnedistriktet. Vinkännare kan verkligen upptäcka ett mervärde och vi nybörjare förstå vidden av olika viner.

Men självklart finns också både vanligt öl och vin. Och speciellt utvalda produkter – som öl från Alingsås bryggeri och fransk torr cider. Men ingen starksprit alls och det hurrar vi för. 

Slynglar som vill vaska får inget gehör! Här gäller det enbart trevligt samkväm med stil och goa upplevelser.

Vi garanterar inte från bloggens sida att det blir vatten ur silverskålar. Men skål blir det!

Det erbjuds också alkoholfri öl, äpplemust från Mellerud samt, mousserande vit vinbärsdryck från Jönköping. Och vatten till hundarna förstås!

Champagne som måltidsdryck

Njut av menyn då maten serveras med noga utvald matchande Champagne. Det har man knappt hört om innan – Champagne som måltidsdryck! Ägarna vill ge upplevelser av den äkta franska Champagnen och är de första av sitt slag i stadsdelen. De satsar på kvalitet.

Förutom spontanbesök kan en bordsbokning med mat på Små Bubblor ihop med vänner eller jobbet bli minnesvärt när ni upplevt denna ädla dryck på ett annorlunda sätt. Även champagneprovningar kommer att erbjudas. Fråga bara på mail: info@smabubblor.se Ni får något att prata om efter ett besök här.

 Ordning bland hundarna

Självklart måste restaurangpersonalen för trevnadens skull avgöra om det redan är för många hundar. Så personalen äger rätten att tillfälligt neka hundar tillträde till baren. Hunden skall var kopplad och kunna uppföra sig i publika miljöer. Hunden får inte sitta eller ligga på möblerna.

Senvårens glada bubblare – i Gôttlaborg! 😉

/Mvh hundcoachen och beteendeanalytikern Seth Sjöbloms blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s