Gunvald vår rottis bortskänkt


gunvald-julJag och min före detta sambo tog ett beslut att skänka bort Gunvald, han blir nu 8 år och är extremt busig. Samt att han fjäskar för min nuvarande sambo så mycket och som jag i dag förlovade mig med, så då kan hon väl lika gärna få han. Lycka till  med din julklapp och förlovningspresent ha.ha.ha !

"Jag kommer inte att förhandla med dig!" Hunden: "OK- men då kommer jag att kissa på mattan."

”Jag kommer inte att förhandla med dig!” Hunden: ”OK- men då kommer jag att kissa på mattan.”

mvh

/”fd. husse” Seth He..He..He !!!!!

2 svar till “Gunvald vår rottis bortskänkt

  1. Paula Törngren

    Grattis😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s