Hundglass i värmen – finns redan hemma


Hemglass har flera nya produkter i sina bilar.
Som
Hugo & Celine Hundglass!

”Hundglass speciellt framtagen för alla svenska hundar, i smakerna Lickin’Liver (oxlever), Slick Salmon (laxfilé) och Magic Moose (älgfärs). Inget vitt socker, ingen laktos och inga läskiga tillsatsämnen! Hundglassen finns i 3-pack antingen Prova-På-Lådan med en bägare av varje smak eller med tre Lickin’ Liver bägare (alla hundars favorit). Så nu kan HELA familjen njuta!”

Kanske de vill få hela familjen att äta köttglass, men de menar nog inte så? 😉

Men vi har redan köttglass hemma eftersom hundarna får Fodax Neutral Plus – som köps fryst i kvadratiska plattor om 400 gr vardera som är ett par cm tjocka. En fryst ”korv” går det ju inte direkt att bryta bitar. Brukar och ge vår store Gunvald när köttplattorna tinat lite. Men inte för stora bitar eftersom han är så glupsk att hela skulle hamna i magen rätt omgående. Tar av hans vanliga dagsmängd foder – ”hundgodis” innehåller ju också kalorier. Men lilla Vilja tycker otinad mat är bara konstig.

Fodax återförsäljare finns i hela landet! Både djuraffärer och privatpersoner kan anmäla sig som kunder eftersom Fodax åker land och rike runt och levererar från sina frysbilar. Kontakta Fodax huvudkontor i Nässjö om ni har frågor.

karta Fodax

 

Slutligen en liten anekdot från en gôteborgskrog som hade Räkfrossa med hur mycket räkor man orkade äta, en öl och snaps. En gäst frågade – lite uppnäst – om räkorna var frysta. Och fick, helt oskyldigt till svar: ”Nej, de är tinade!”.

-Ha en helgô – i.a.f halvtinad dag, alla i hela landet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s