Föreläsningen Värnamo


Först presenterade Emil Ekman Vd för Fodax om deras färskfoder, en produkt med helsvenska råvaror och en produktionsprocess som håller råvarorna i minustemperatur som i sin tur förebygger risken för bakterier.

Fodax Lisas 2

Jag började min personliga föreläsning med att ta upp hundmöten. Vad händer när ägaren i möten förlorar kontrollen på sin hund? Hur håller man kontakten med sin hund så att man kan styra hundens beteende rätt så den inte gör utfall eller skäller?

Fodax Lisas 3

Det bekräftades att man upplevde problem kring just hundmötena – och det var mycket erfaret ”hundfolk” i publiken. Säkert spelade det in att de var just kunniga och intresserade och tillhör gruppen hundägare som vill finslipa hundarnas beteende och lära. 

Kvällen var givande och intresserade hundägare som hade många bra frågor att ställa av alla dess slag som jag fick besvara och vissa var väldigt insatta i sina hundars problematik.

Lisas -hälsa är en mindre men väldigt välsorterad butik med både foder och hundgrejer och det som jag speciellt fastnade för var den höga kvaliteten som hon har på hundartiklar och då speciellt hundkoppel i läder.

Tiden drog ut från att vara en timmes föreläsning till ca 4 timmar och det tycker jag var både spännande och kul då vi också diskuterade efter besökarnas frågor.

Fodax Lisas

Tack Lisas hundbutik, deltagare och Fodax för en givande kväll.

Med vänlig hälsning

/Seth

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s