På Tio-i-topp-listan hos Cision känns toppen!


En hundcoach och en bloggcoach var en perfekt kombination för att 2012 lägga grunden till hundcoachen Seth Sjöbloms hundblogg. Målet och innehållets utformning har varit satta från början:

”Målet är en saklig blogg om Seths hundliv med hans förståelse för hundars naturliga beteenden som han använder till att hjälpa. Och självklart att också roa läsare och lätta upp allvaret med annat om hund.”

Victoria och Gunvald 2012

Victoria och Gunvald drar igång bloggen 2012

Vi blev jätteglada för detta oväntade erkännande om att ha hamnat på topplistan. Det verkar som Cision rankar olika temabloggar månad för månad? Jag känner mig stolt för att det jag gör av själ och hjärta – ihop med mannen med världens största hjärta – lyckats nå ut. Nästa vecka blir det mer officiellt, men jag har gått och smålett så nu kan jag inte hålla mig längre!

”Hej. Din blogg Hundcoachen Seth Sjöblom har valts ut för att ingå i Cisions topplista över svenska hundbloggar som kommer publiceras på vår hemsida under nästa vecka.

Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, antal läsarkommentarer, samt aktivitet och delningar i sociala medier.

Din blogg har alltså baserat på detta vunnit en plats på vår tio-i-topplista.    

Bloggen kommer även läggas till i Cisionpoint, Cisions mediedatabas som listar svenska medier och bloggar och används av våra kunder (PR-folk och kommunikatörer) när de vill sprida nyheter. Fördelen med att finnas med i vår databas är att du får relevant information gällande nyheter, produktlanseringar och inbjudningar som passar ditt ämnesområde.”

Inte strävat efter max antal inlägg, aldrig på någon av mina bloggar, trots trrotos framgång. Bredvid våra idag runt 900 publicerade inlägg ligger det ett par hundra oklara utkast – som måste sovras i – med idéer och även om aktuella händelser som jag valt att inte lägga upp eftersom jag inte hunnit lägga sista handen vid dem, som att kolla upp källor och lägga till faktalänkar. Innehållets kvalitet och mån av tid har styrt urvalet. Ingen av oss vill hafsa igenom det vi kan.

Med vänlig hälsning Victoria Qvarnström bloggredaktör

 

3 svar till “På Tio-i-topp-listan hos Cision känns toppen!

  1. Ping: Hoppas bloggen hamnar högt även nästa mätning | Hundcoachen Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s