Nya samarbetspartners


Vi är stolta över att kunna presentera TVÅ nya samarbetspartners! De står båda för något genuint med stort personligt engagemang – och det gillar vi.

FODAXFodax Foder är ett ständigt expanderande familjeföretag med säte i Nässjö. ”Vår verksamhet med tillverkning av hundfoder startades 1991 och drivs idag som ett familjeföretag.

Vi producerar och levererar ett färskfruset helfoder med rå vom, lämpligt för vuxna hundar, under varumärket Fodax Foder.
Tillverkning, förpackning och lagerförvaring sker i egen fabrik. I och med att vi själva köper in alla råvaror, tillverkar och levererar till slutkonsument sker försäljningen helt utan mellanhänder, vi kan därför bistå med ett prisvärt foder.

Vår affärsidé är att tillverka, leverera och sälja ett helsvenskt foder med hög kvalitet, ha säkra leveranser och vara lyhörda gentemot våra kunder.”

lerum 2 rader text STORLerums djurklinik – belägen ett par mil utanför Göteborg 

”Lerums djurklinik har funnits sedan 1986 och bedrivit djursjukvård för smådjur. Kliniken har drivits av Hans-Jörgen Nielsen sedan starten och fram till september 2013. En mindre klinik gör det möjligt för er som djurägare att få en relation både med våra veterinärer och sköterskor.

I september 2013 övertog veterinär Gustaf Elsing Lerums djurklinik. Detta har inneburit en uppdatering och till viss del nystart för kliniken, både när det gäller utrustning, ökade öppettider, patientövernattning och beredskap dygnet-runt.

Lerums djurklinik arbetar för en bra djursjukvård genom att sörja för god kvalitet, tillgänglighet och kommunikation. Vi vill önska gamla som nya kunder välkomna att besöka oss när ni behöver hjälp. 

Vi utför det mesta inom friskvård, profylax och sjukvård.
Vänligen Lerums djurklinik”

2 svar till “Nya samarbetspartners

  1. Ping: “Duracell-labben” till veterinär först – del1 | Hundcoachen Seth Sjöblom - Göteborg

  2. Reblogga detta på anglevag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s