Charlie och Laban söker nya hem!


Vi förmedlar här två adoptionsannonser
från Ullareds Hundcenter!

 

Charlie

Charlie är en ettårig kastrerad blandrashane.  Amerikansk cockerspaniel och terrier är raserna i honom, men han ser mest ut som en cocker.

c1

Till temperamentet är han ganska livlig, men samtidigt en aning vek. Därför behöver han en människa som inte har några problem med att etablera regler gränser och begränsningar för honom. Men har tålamod att bygga upp ett bra förtroende.

Då han är en ung hund, är han väldigt formbar, och skulle älska någon form av aktivitet. Han har en bra näsa, och gillar att spåra, även agility eller lydnad skulle säkert passa denna pigga killen.

Han fungerar jättebra med barn och hundar. Katter vet jag inte. Han går bra i koppel, men behöver även där regler. Fungerar utmärkt att ha lös i skogen. Han har nu bott med nio andra hundar och tre barn i varierande åldrar och storlekar, utan problem.

Han är just nu nerklippt för att underlätta pälsvården.
Charlie är vaccinerad, chippad, försäkrad och kastrerad.
Pris 6000 kr

Med adoptionen av Charlie följer råd och tips för att underlätta flytten, samt livslång support till nya ägaren från Ullareds Hundcenter.

Laban

Till Laban söker Ullareds Hundcenter en mycket van hundägare. Någon som är konsekvent, principfast och inte har några problem med att upprätthålla regler och gränser för Laban.

index4

Laban är en treårig gatuhund, ursprungligen från Grekland. Han kom till Sverige som fyra månaders valp. Han är i storlek med en Cockerspaniel ca 10 kg. Just nu nerklippt för att underlätta pälsvården. Annars ganska långhårig.

Laban är en dominant kastrerad hane. Hans respekt måste du förtjäna, och sedan upprätthålla. Det är inte svårt, men du måste vara konsekvent.
Har du fått hans förtroende är han världens mysigaste hund. Han älskar att gosa, och ligga i soffan.

Laban går jättebra i koppel, men behöver regler vid hundmöten. Då är det inga som helst problem. Han kan vara lös i skogen och kommer på inkallning. Han skulle säkert tycka det var roligt med någon form av aktivitet, men är lika nöjd med cykelturer och att få bära väskor på promenaderna. Men han behöver någon form av jobb!

Han kommer INTE att placeras i barnfamilj, endast på grund av att han har en bakgrund av att ha bitit. Idag gör han inte det! Han har bott de senaste halvåret med nio andra hundar och tre barn i varierande åldrar och storlekar, vilket har fungerat problemfritt. Laban är väldigt bra med andra hundar. Han funkar med i stort sett alla, både tikar och hanar. Det man bör styra upp är hans vilja att vara polis. Katter vet jag inte!

Laban är vaccinerad, chippad, kastrerad och försäkrad
Pris 6000 kr

Med adoptionen av Laban följer livslång support av Ullareds Hundcenter. Tips och råd för en bra start i det nya hemmet, plus en liten utbildning i hur man bäst hanterar honom i olika situationer.
Kontakta: Anna tele: 073-1530980 mellan 13:00-20:00 mail anna@ullaredshundcenter.se

❤ SPRID GÄRNA ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s