Så funkar spårsändare till hunden


dog mapLäs om att: Hitta hunden snabbt – med spårsändare.

Mardrömmen ingen vill uppleva är att hunden springer bort.

Bättre att handla i tid än att behöva vara efterklok och oroad.

Eva Wieselgren berättar om modellen hon har:

”Med den tillhörande mobilappen kan jag välja att sätta på ett live-spårningsläge så att jag ser i realtid hur hunden rör sig. Det tar mer på batteriet, så normalläget är att jag ser var hunden var för en stund sen. Det går att ställa in ett geostaket, så att jag får en notis i mobilen om hunden lämnar eller kommer in i ett förutbestämt område. Jag har inte hunden lös utan uppsikt så jag har inte använt det, men för den som har en rasthage på tomten är det värdefullt.

Liveläget använder jag om hunden sticker på promenaden. Jag ser om hunden är på väg ifrån mig, eller om den vänt och är på väg tillbaka.”

Evas spårsökare kostade runt tusenlappen, men, i det långa loppet är det värt det.

/Mvh Seth Sjöbloms hundblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s