Hund tillrätta efter två år borta


Hund hittades hela två år efter hon sprungit bort

Foto: Expressen

Foto: Expressen

”Missing Dog Västra Götaland gjorde stora eftersökningar och snart började det dyka upp flera tips som sa att det kunde röra sig om hunden Nora – en valp som bara fem månader gammal försvann spårlöst från ägarnas trädgård i Vårgårda i augusti – år 2013. Under måndagen kom Noras tidigare ägare till hundcentralen där Nora befinner sig. De var inte säkra på att det var rätt hund förrän de träffade henne – men då försvann alla tveksamheter. Nora gick direkt fram till dem, det märktes tydligt att det fanns ett band där. Veterinären trodde inte att hon blivit utsatt för vanvård eftersom hon är så otroligt människokär. Kanske har hon varit hos en person som haft mycket kärlek men inte mycket mat.”

Kanske en äldre person som inte tänkte på att man bör kontakta polisen om man hittar en lös hund – och inte bara ta in den som en vildkatt? Men det viktigaste är ändå att Nora lever.

/Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s