Gunvald retades efter skogsträning


Idag var jag med hundarna i skogen. Jag stack från den ensliga vägen ner i skogen och de hängde på. Gunvald hoppade mellan stenarna och sprang fram och tillbaka till mig ner i den kuperade terrängen. Kan säga att det blev en mycket rolig, men efteråt ansträngande stund, som jag sen såg hade varit en ganska lång tid. När man har roligt går tiden snabbt.

Vår lilla Vilja sprang efter, men jag fick lyfta henne över några rishögar, då hon stannat och väntade på min hjälp. Sedan följde hon oss och Gunvald sprang framför – sedan tillbaka till mig när jag kallade. Kastade pinnar till honom och han försökte slita loss några pinnar som satt fast i rötterna, när han inte hittade min pinne.

När vi kom tillbaka till bilen så hoppade han inte alls in i bakluckan – utan sprang runt bilen – två gånger. Andra gången stod han på andra sidan av bilen och kikade runt hörnet på mig för att han ville att jag skulle jaga ifatt honom. Men han kom när han förstått att ”lekläget” var över.

Mvh Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s