Bedragare utger sig komma från Scalas hundhjälp


Scalas hundhjälp ber om hjälp med spridning av en varning om att någon i deras goda namn försöker lura djurvänner på pengar.

VIKTIGT MEDDELANDE !!

Återigen utger sig någon/några för att vara från Scalas Hundhjälp. Denna gång är det omplaceringar där de vill ha pengar i förskott och betalt när de levererar hundarna som de dessutom inte visar några bilder på. Detta stämmer EJ, det är inte vi som håller på med detta !!

Oerhört tråkigt att människor utnyttjar vårt rykte och goda namn för egen vinning och det de egentligen gör är att förstöra för hundarna vi hjälper genom att smutskasta oss på detta sätt.

Om någon har blivit lurad eller bara kontaktad av den/dessa personer så kontakta oss gärna.

Det här visar återigen vikten av att kolla på listan med bild & namn på administratörer och göra som kvinnan som blev misstänksam gjorde och ringde till telefonnumret som står på vår hemsida för att garanterat komma till oss.

Dela detta så inte någon blir lurad !!!”

Från Scalas sida:Kvinnan som ringde in om detta sa att hon blivit kontaktad för hon lagt ut annons på blocket om att hon Sökte hund. Hon tyckte det lät väldigt seriöst och bra och kikade våran hemsida…. Efter en stund kände hon att ngt inte var rätt och kollade då igenom hemsidan ordentligt efter minsta tecken på att vi omplacerar mot betalning och när hon förstod att det var bluff så ringde hon upp oss.

Seth Sjöbloms blogg Scalas varning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s