Nyhetstipsa oss – vi sprider


a bassett hound howling on the phone

Om någon upplevt något nytt lokalt, var som helst i landet, som känns viktigt att informera om vad gäller hund så lägger vi gärna in det här. Vi ser det som en ynnest att kunna använda bloggen till meddelanden som sprids via internet och engagerade människor.

Lokala varningar om förgiftat kött kanske inte publiceras i pressen innan en hund dött, men vi varnar härifrån hellre en gång för mycket. Vår Gunvald kom ju släpande med en helt omotiverad liggande kotlettrad, från en buske, men som polisen inte var intresserad av, eftersom husse Seth slitit den ur hans mun, innan Gunvald hade börjat äta.

Vi vill aldrig bidra till förtal, baktaleri och rykten. Så korkade är vi inte. Vår roll är ju inte att som journalister be motparter om deras kommentarer, som är kravet för att angrepp ska publiceras. Däremot kan vi sprida viktig information snabbt.

 Maila mig bloggchiefen på victoria.q@live.com

Fotnot: Gästblogginlägg och bara foton på era hundar med en beskrivning är mycket uppskattade, för igenkänningsfaktorn är ofta stor. Och de som beskriver hundfallen med Seth hjälper också andra hundägare.

/Mvh bloggred V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s