Hunden på musen..


Jag brukar köpa mjukdjur och ibland babybitleksaker på loppis till Vilja. Idag var jag och ett par vänner och sålde på bakluckeloppis. Hade inte tänkt köpa någonting! Men ni vet hur det är.. (Säg inget till Seth, som är i Stockholm nu på ”hundkorståg”!!) 😉

Berättade för en tjej på kanske tio(?) år att jag letade gosedjur till min lilla hund. De hade själva hund, så hon fattade direkt. Sa att hon hade en perfekt leksak som inte hade plastögon, utan brodyr i ansiktet. Det hårdaste är ju alltid roligast att gnaga på – och kan vara farligt.

Jag blev fast när hon tog fram en liten, liten mjukismus. Priset? Jag tog en rövare och sa 2 kronor. Hon såg tveksam ut – så jag fick själv ”pruta uppåt” till en femma. Klart jag slog till när hon såg belåten ut!

Vilja gillade musen – men det lustiga var att hon precis som en katt kastade upp musen i luften, för att jaga och fånga den gång på gång! Vår store Gunvald kom in och sniffade på leksaken, men det hade han inget för.. 🙂

Seth Sjöbloms hundbloggKöpte från grannen bredvid på andra sidan också en regnoverall till Vilja för en hel femma! Vi får väl se om hon kommer att röra sig en centimeter i den, eller proteststå tills jag tröttnar? De hade förresten en liten blandis-darling som liksom Vilja hade papillion i sig. Men öronen såg hängande ut – för all päls. Urcharmigt!

Till Er som jag köpte hos, på vardera sida om våra bilar: Trevligt att träffa Er!
Det gjorde dagen bättre, när fötterna började värka mot slutet. 😉

Mvh Victoria, bloggred på Seth Sjöbloms hundblogg, med Kim och Jan med bilarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s