Spännande UFO för Gunvald


Idag vid hundrastgården stod ett par killar och körde en svävande drönare som skulle användas med kamera för filmning av event, som skateboardtävlingar. Seth gick dit och pratade med dem och Gunvald slickade den ene på handen genom rastgårdstängslet.

Sedan blev det lite bus, då Gunvald med spretande uppmärksamhetsöron undrade: Vad i heeeela friden”? Ett oidentifierat flygande föremål – ett UFO. Han ville absolut ”hälsa närmare” på drönaren och var så nyfiken.

Seth Sjöbloms hundblogg rottis

20150829_164911

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s