Hund -och kattfoder till behövande.


Hej
Nu sitter vi alla och väntar på det foder som jag lyckats fått från min samarbetspartner som inte var svåra att övertala att istället för att kasta foder med kort utgångsdatum så skänker vi det till behövande.

Det är fördröjt på grund av semestertider sjukdom och logistik då det skall packas och levereras ut till olika delar av landet men jag fick besked i dag att man jobbar för högtryck med extra personal insatt, för att få ut det snarast, så det kommer:)

Vår samarbetspartner tycker inte att dom behöver synas, men det tycker jag, vem vet? Nu kanske fler följer deras exempel.

zoozologo

Vi har gjort detta en gång tidigare och det är väldigt uppskattat: Smakfull utflykt till hemlösa hundar

Det är nu fem pallar till hundar och fem pallar till katter vid olika hem för djur och människor som helt enkelt inte har råd på ett eller annat sätt. Det har varit ett pussel att välja vilka och var hjälpen behövs mest, men jag har alla klara och nu väntar vi bara på leveransen.

När det är levererat så skall vi gå ut med vilka som fått och kanske vi kan göra det fler gånger och jag hoppas att andra skall hänga på, leverantörer, butiker och privatpersoner.

Det är även sådant som leksaker och annat materiel som behövs så var med och skänk det ni kan.

Du som veterinär är även väldigt eftertraktad att hjälpa till .

Vi kommer att upprätta en speciell länk på vår sida inom kort som heter välgörenhet där du kan gå in och få direkta kontaktuppgifter till sådana som ni kan skänka till direkt utan att gå via mig.

mvh
/Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s