Ut i landet och hjälpa hundar


Har nu haft det lugnt med grillning och mys några dagar, men nu bär det av till Stockholm nästa vecka där jag skall hjälpa till med hundar, så ni som vill träffa mig där, skriv.

”Hjälp Stockholm” på min mejl sethsjoblom.com och sen blir det Malmö med omnejd så då skriver du ”Hjälp Malmö”. Nu hjälper jag denna vecka hundar i Göteborg och hör av er om ni vill ha hjälp.

Jag har nu haft ”ledigt” några dagar för att samordna för att skicka hundfoder till de som behöver det, 5 pallar kattfoder, alla slut och nu 5 pallar hundfoder, 2 pallar bokade hos Bosses hundhjälp Göteborg, men jag har 3 pallar kvar, hör av dig vid behov, dom riskerar att försvinna snabbt. Tack zoozoo.com

/ mvh Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s