Ensamhetsträning – tackmail efter Seths besök


Hej Seth,

Tänkte bara dela den glada nyheten att Pluto nu kan vara ensam i upp till 4 timmar – utan NÅGRA problem! Tack vare dig kan vi nu behålla honom och vi får inga fler klagomål från grannarna. Är förevigt tacksam och tipsar alla jag pratar med om att höra av sig till dig vid hundproblem.
Hundmöten har också blivit mycket bättre med hjälp av de tips du gav. Vi har även tränat ”skvallerträning” som komplement till dina tips och det har visat sig vara väldigt effektfullt på Pluto. Kommer nu en hund vänder han sig ofta till mig istället för att skälla.
Igen, STORT tack för hjälpen med ensamhetsträningen. Jag skrev senast idag till en tjej på Facebook (som delade en länk om omplacering pga av ensamhetsproblem) att hon borde höra av sig till dig då vi haft exakt samma problem.
Hoppas du har en fin början på sommaren!
Med vänliga hälsningar,
Linda (Fredrik & Pluto)
Inte Pluto, utan en avlägsen släkting

Inte Pluto, utan en avlägsen släkting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s