Star Wars, rottisen Enya, Stormtroopers och jag


Jag fick ett samtal av ägarna till en 6 år gammal rottistik som heter Enya som dom tagit över i Januari i år. Deras frågan till mig var om jag kunde komma och berätta om rottisar och även hur hon var som hund och dom la till att hon inte var en problemhund och det visade sig snart att det var hon inte.

Så vad skulle jag då dit och göra ? Jo ägarna ville lära sig mer om rottisens beteende, vad betyder det när dom morrar så här, är det prat eller allvar och hur man hanterar henne i olika situationer. Fantastiskt bra ansvar! som fler borde göra då man skall ta en omplacering.

starwar

Jag fick hjälp av en av StarWars ”Stormtroopers” 🙂

/Seth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s