Samarbetspartners och sponsorer på G


Det finns ett affärsmässigt uttryck för att samarbeten kan utveckla fler positiva resultat än förutsett och ge mer tillbaka än att arbeta själva på egen väg; begreppet Synergi.

Till och med samarbete mellan två närliggande butiker inom samma generella bransch kan öka de positiva resultaten för båda. Att man skickar över kunder till andra, när ens eget varuutbud inte räckte för kunden. De kommer garanterat att återkomma, för att de utan press, generöst och ärligt fått tips på fler alternativ. Sharing is caring!

Men då krävs det ju förstås samarbetsvilja, ärlighet och inte dumdristig prestige. Det lönar sig ju inte. Faktiskt. Ingen överlever som en ö och att ge människor fördelar är det som lönar sig mest, speciellt när alla parter blir vinnare i slutändan. Men det lilla undret sker ju inte av sig självt, utan engagemang.

Vi är glada för våra nuvarande samarbetspartners och kommer framöver att presentera några nya som vi litar på – med ömsesidigt förtroende. Om ni tror på det vi gör och ett berikande samarbete oss emellan, så hör gärna av er.

Maila sethsjoblom@gmail.com om ni också är nyfikna på samarbete, sponsorskap eller att annonsera på vår sida. Diskutera saken? Gemensamma värderingar är ett måste.

Pushar här extra för vår annonsör Gealtan – i Idre sameby. De säljer det – p.g.a den begränsade tillgången – sällsynta helt ekologiska renköttet som naturligt har mer Omega-fettsyror än lax. Samt renskinn för olika bruk, och även renhorn. Kontakta dem direkt eller Seth.

Foto Benny Jonsson Idre sameby

Foto Benny Jonsson Idre sameby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s