TÄVLING – QUIZ med priser från zoozoo.com


ÄNTLIGEN lite KUL för tävlingssugna som tröttnat på att koka flest ägg i kvarteret nu till påsk!

Klicka här: Zoozoo-QUIZZEN med priser!

Priserna från zoozoo.com – Sverigefilialen – är automatiska foderfördelare för olika mängder mat. Stor, liten/medium, för hund, katt eller kanske flera katter?

pet food bowl liten skärpt
PET Diner stor värde 499:-
”Large capacity automatic Pet Feeder från Pet Diner – är en automatisk matskål med stor kapacitet som passar till dig som har en stor hund eller många husdjur. Denna matdispenser med LCD-skärm har plats för 4,5 kg, håller upp till 90 dagar och kan programmeras in till att ge 1-4 måltider per dag av varierande storlek. Den har dessutom inbyggd mikrofon och högtalare så att du kan spela in ett meddelande som spelas upp när det är matdags!”

Pet Diner liten – också för max fyra måltider, med mindre matmängd per gång, för hund eller katt. Annars samma funktioner som i ovanstående beskrivning – värde 399:-

Inte för att uppmuntra till att lämna hunden ensam i flera dagar! Men ibland drar saker över tiden när man är hemifrån. Eller man bara är lite allmänt glömsk, men då kan känna sig lugn. För personer med minskad rörlighet kan den automatiska matfördelaren också avlasta.

Zoozoo har också egna naturligt-vis nedbrytningsbara bajspåsar. Att ge som present till dem som ibland kan glömma att det finns papperskorgar – eller att gilla själv. Nu 5:- för 50 påsar. Normalt pris 29:-.. 

OBSERVERA: Vinner Ni 1:a eller 2:a pris, men föredrar en liten Pet Diner eller tvärtom en stor så fixar vi med zoozoo så att det blir rätt för just Er!

Ge gärna respons när ni använt produkterna – till bloggredaktören Victoria, på victoria.q@live.com. Vidarebefordrar allt till zoozoos marknadschef.

Glad tävlingspåsk önskar vi –
och zoozoo – för kärleken till djur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s