Sniffa på bebis första gången – se hur det går


Den här youtubefilmen är inte bara söt. Den visar att ägarna har rätt uppmärksamhet och förmåga att läsa av sina djurs signaler, om hunden eller katten skulle bli rädd eller riskera att bete sig fel, aggressivt mot bebisen. Det skulle vilken nybliven förälder som helst vakta på. Är man medveten och lyhörd bär man också beredskapen att avstyra, putta bort direkt om det verkar kunna gå fel. Som Seth brukar säga – få din hund att lita på dig till 100% men lita till din hund till 95% – utan att den vet det. Särskilt viktiga och nya situationer, som på filmen kräver att kollen är total. Även om man känner och litar till sitt djur – så kan man aldrig helt vara säker på reaktionen vid något helt nytt.

Men – titta bara och njut här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s