Julklappar med rabattkod från ZooZoo.com!


En passande julklapp till alla läsare av bloggen från ZooZoo.com Handla för minst 500:- och få 100:- i rabatt t.o.m den 19/12. När man är klar och gått till kassan ska man skriva in rabattkoden GODJULSETH i en ruta där.

– Victoria som skriver och ber om ursäkt om inlägget blev lite långt? Men jag tyckte det var roligt att shoppa loss lite, även om det nu var saker som hundarna behöver. 

Det finns ett färdigt julklappspaket till hunden för 169:- med 4 produkter: 1 st licktreat med baconsmak. 1 st Moose bone Medium tuggben! 1 st Skinneeez Fox leksak, 55 cm. 1 st Lavendelschampo 200 ml (totalt värde på paketet 437 kr). Det tar jag. Passar på att testa lite nytt.

Letade sen upp egna julklappar till ”hunden liten” – Vilja på 3 kilo och annat till vår storkille Gunvald på 50 kilo plus. Nu behöver de båda verkligen nya leksaker. Vilja sno ju allt hon kan hitta och rusar iväg med. Har vi märkt.. Toarullar är jättekul för henne! Mindre roligt för oss.

lejonDet här har vi ju alltså saknat. Ett ljudlöst busgosedjur  att ha dragkamp med, som hon nog kommer att bära runt på och attackera i jämna doser. Vilja uppmärksammar allt med ögon. Satt och pep en timme igår och tittade på en snögubbe vi juldekorerat med, så det är kul att lejonet har ett ansikte!

Hittade också en intressant tuggleksak till lillan. Verkar rolig! ”Tack vare sin speciella form studsar den oregelbundet vid lek och för att göra den extra intressant kan du fylla den med godbitar.”

Och jag klär inte Vilja för att hon ska se skoj ut, men nu föll jag till föga. Det är ju snart jul och nyår, och vilken tjej behöver inte en partystass då!? :-O

Vår rottiskille Gunvald behöver aktiveringsleksaker som håller för en kraftig hund med ett rottiskäktryck på 23-24 kg per centimeter om jag minns rätt?

Ett knutrep att kasta och leka med honom i rastgården med istället för pinnar och en extra tålig frisbee! Så glad han kommer att bli!

Vi har haft en sådan här ”pyramid” att lägga matkulor i, men den kom bort på semestern. Hans favoritleksak kostar här bara 135:- Den kan han absolut inte bita sönder! Dags för reflexväst också. Oavsett storlek samma pris 71:- det tycker jag är schysst! Även om den för Gunvald kommer falla under den mindre roande kategorin ”mjuka paket”. Men det blir säkert intressant för vovvarna att öppna paketen med tuggben och tänker slå in lösa belöningsbitar som ramlar ut.

beltJag själv – Victoria, behöver en ”godiskorg med stor öppning” att ha med ut så att jag kan belöna utan att varje gång behöva gräva mig in i fickorna.

Hittade en vad jag tycker, ovanligt praktisk magväska för både hundgodis, mobil, så jag får med allt nödvändigt. Läppstift får säkert plats också. Väskan kostar 129:-. Yepp!

Ni har kanske förstått att jag är prismedveten – och det betyder inte snål. Vissa saker måste kosta. Men när man kan göra klipp eller handla så här och lägga till mindre saker som kommer behövas, som tassalva och bajspåsar så finns det ingen anledning att inte slå till. Tycker jag. 

Slänger in en stor säck av Gunvalds foder i beställningen också, 4800 från Royal. Allt annat magrar han på. Avdraget på 100:- gör det billigt. Hemleveransen är ju fri över 500:- så man slipper kånka mer till jul.

Ska bli roligt att se hundarna attackera sina paket på julafton. Ja, så klart inte fodersäcken då. Hade en god stund av upptäcksfärd på ZooZoo:s hemsida och hittade en tävling om julfoton – måste fotografera julklappsöppningen och skicka in! Det hinner jag innan den 28:onde. 

b_(7)Från oss till Er alla hundvänner.
Vi önskar en riktigt god jul! 

/ Seth Sjöblom, Victoria och så klart ZooZoo.com 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s