Slaktfynd i Balltorp – polisen ointresserad


20 nov i år hittade ett par i Balltorp djurdelar vid sin gångväg.

De ringde polisen – som inte brydde sig! Vi hittade också rått kött där vi bor i Partille och ringde ganska upprörda polisen direkt. Till oss sa de att de inte skulle komma och inte behövde analysera köttbiten direkt, utan att de ”väntade tills nån hund hade visat förgiftningssymptom”.. Så det inte görs i onödan? Polisen har inte bett om köttbiten som vi ombads att frysa in under några dagar ”i fall att”.

Paret tog hem renset och slängde det.

Paret tog hem renset och slängde det.

Vet inte efter vilken strategi polisen arbetar? Utslängt förgiftat kött är varken en engångsföreteelse eller en småsak. Det har blivit en stegrande epidemi. Även tortera katter. Något är helfel och måste stoppas. 

För att vara krass är det mest tur att ett litet barn inte smakat än. Vem vet förresten var något förgiftat läggs nästa gång? Så hur prioriterar polisen?

4 svar till “Slaktfynd i Balltorp – polisen ointresserad

 1. Ping: Stryker djurplågarna i närheten för att se? | Hundcoachen Seth Sjöblom - Göteborg

 2. Ping: Matavfall samband med köttrester vid hundstråk? | Hundcoachen Seth Sjöblom - Göteborg

 3. Stoppa pressarna, och ring veckans brott.
  Partille – ”epidemi” ”litet barn” ”tortera katter” hur kan man bo där 😉
  Här i Stockholm, händer det ingenting!

  Gilla

  • Victoria Qvarnström

   Ja – epidemi. Förra året hittades mycket förgiftat kött på olika ställen runt om i Gbg-området. Några hundar dog av just det, t.o.m hundar hemma på sin tomt. I år är det på fler platser runt om också. Och förra året torterade och slaktade en 16-åring 9 katter i ett bostadsområde och nu 2014 har andra områden drabbats.
   Så jag tycker det är gôrkäckt att ha en kanal som vår blogg som når hundfolk om allvarliga saker som hänt som inte (än) spridits i pressen. Många av våra läsare är från Göteborg också och sprider varningarna. Men jag kan rapportera om du har några akuta tips också. Här gör vi inte skillnad på folk! 😉
   Mvh Victoria(red)
   – Vän av Ordning
   PS: Jag antar att du inte är intresserad av att komma på middag hos oss. Vi har en fin köttbit i frysen som vår hundkille hittade, men det är nog(?) ingen fara?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s