Gratis reklam för hundevent!


Ett fantastiskt fint erbjudande att utan kostnad sprida och dra intresse till era hundevent via Sveriges största nyhetsblogg om hundar DogNews – som har upptill 210 000 besökare i månaden!

Gratis annonsering för hundklubbar på Dog News!

”Nu kör vi en testperiod med GRATIS annonsering för hundklubbar i hela Sverige, vad avser utställningar, agility, lydnad och andra tävlingar.”

Internet är verkningsfullt, spridningsbart på t.ex facebook och drar troligen en del ”extra” besökare, erfarna och nyfikna. Lokaltidning, hundbloggare eller andra klubbars.

Att DogNews läsekrets består av hundintresserade människor gör att er målgrupp redan finns samlad. Att annonsera för ett event är ofta dyrt och tyvärr verkningslöst i fel media. Hundtidningar är också specialiserade, men det är inte lika snabbarbetat, kräver framförhållning, förberedelser och kanske kostnader för att framställa en annons.

Till DogNews räcker det att skicka in en text med vad ni har för event, länk, fakta om var och när och kanske ett foto från klubben. Läs mer på länken och skicka till dognews@hotmail.se

Det kostar er inget mer än 10 minuter. Det finns inget att tacka nej till här.

dognewslogga3ny1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s