Croneman tar till orda om att rasta valp


Göteborgaren Johan Croneman som numera är mer känd som stockholmsboende, skriver också krönikor i den pålitliga ICA-kuriren. Jag uppskattar att ICA-kuriren fått in fler intressanta skribenter, som kan visa sig från sin personliga och mer lättsamma sida till igenkänning. Det är alltså en komplimang från min sida.

Läs och säg om ni inte känner igen er i att okända bara dyker på både valpar och småbarn..

”Hundexperter, kära vänner, det är alla människor”

Utdrag:I min värld är det spöstraff på att skriva krönikor och kolumner om sina husdjur – det tyder ju på en idé- och tanketorka av monumental omfattning. Det här skall handla om min hund, Buffa, 16 veckor. Egentligen handlar det om människor i allmänhet, människor och valpar i synnerhet. Det är faktiskt därför jag gör ett undantag. Jag lovar att aldrig någonsin göra det igen.” /Johan Croneman

Journalisten och göteborgaren Johan Croneman, sommarpratare som i vardagslag skriver riktigt skarpa artiklar i DN.

Mvh Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s