Uppskattning på Seths officiella gilla-sida


”Hej Seth. Jag vet inte vad du sa till våran Welsh Maja men faktum är att hon sedan dess gått jättefint utan att dra särskilt mycket i kopplet. Hundmöten har även funkat bra hittills tack vare dom råd vi fick hur vi skulle agera när hon träffade andra hundar. Även jag som husse fick tillbaka självförtroendet när jag nu lärt mig att kunna hantera vårt lilla busfrö.
Hälsningar Kenneth i Kållered

10473196_10202963211469632_3540372989703936938_n

Kommentarer till Kenneths fb-inlägg ovan:

M”Oh yes, Pyrrha thinks exactly the same, but fingers crossed she is getting better little by little. Our biggest problem is at training classes – she thinks it should be playtime!”

Kenneth: ”No, no big problem M. Only that she might get a little frustrated sometimes when we meet other dogs and if I do not want her to see them. She believes that all dogs want to run around and play. Now I know better how I should handle this. Then I got some tips to get her to walk nicely on a leash without pulling.”

Det hela finns på gillasidan på facebook för Seth Sjöblom mentor människa – hund.

Det är alltid mycket uppskattat med respons från verkligheten på Seths coachingarbete. Vill alltid ha personliga ”vittnesbörder” – både positiva men även klagomål. Kommentera eller maila sethsjoblom@gmail.com.

Seth vill absolut få möjligheten att räta upp era problem med andra lösningar om något inte fungerat för en viss hund/ägare! Seth vill att ni tar kontakt och ni har säkert märkt att han inte är så farlig att prata med..

Inget är klart förrän det står klart! 

Tack Kenneth för din beskrivning – och att du tog dig tid att skriva. Mycket uppskattat, särskilt av Seth!

Mvh Victoria – bloggskötare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s