Alla onödiga hundprylar?


Syndromet ”har för lite att göra om dagarna
så jag hittar på en knasig hundgrej”!

Det hela verkar aldrig nå ett värdigt avslut:

Powerloo-200-580x435

Nu ta-daaa! En spolbar ute-toa för hundskit. Uppfinningen handlar inte om att slänga plastpåsar med bajs däri. Toalettens syfte är tydligen att man ska slippa närma sig hundens lämningar, men ändå snabbt och utan det stora besväret – som det tydligen är – bli av med skiten? Vad ska man ta upp det med och hur långt ska man bära det? I en spade? Om nu inte..

Hundägare ska kanske lyckas få sin hund att tycka att toan – troligtvis installerad -på den egna tomten är det rätta  stället och verkligen göra av sig? På beställning? Och hur ska det gå till, när en hund inte helt ovanligt kan ägna en mycket utdragen stund för att hitta det exakt lämpliga bajsstället för den gången?

OK, kanske det är värt all möda, svett och investeringar för patent, tillverkning och marknadsföring – för att företagets produkt ihop med ett namn ska spridas – för att produkten är så jävla dum? Korkad är den hur som helst. All uppmärksamhet – är bra uppmärksamhet marknadsföringsmässigt?

Vi har här förut visat andra skitsnurriga hundprylar:
Hundtvättmaskin – tvättäkta vansinne
11 konstigaste hundprylarna

Relaterad kuriosa, som jag drar paralleller till:
Den japanska rörelsen chindogu
med
 onödiga – teoretiska uppfinningar
Se och häpna?
Som #12: Stänkskydd för nudelätning. Eller..

skarbreda-uppfinning

More about: Translated into English, the word means “unusual tool,” and is a title coined by Kenji Kawakami, who created chindogu in the 1980s to “stimulate anarchic minds.” Nowadays, these inventions are created to solve an intensely niche problem, usually one that you haven’t even recognized as such, and if such a tool didn’t exist you never would have given any thought to needing it in the first place.”

Enjoy! Mvh Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s