Charmtrollet Chico harmonisk efter examen


Den 12-månders pomeranierpojken Chico smälter hjärtan, ett otroligt sött litet charmtroll. Men det fanns smolk i glädjebägaren. Det fungerade inte som det borde och det påverkade så klart hela familjen.

Chicos problematik var att han var ordentligt stressad i olika miljöer utanför hemmet även i hemmet där han skällde ut alla besökare, vaktade på saker, ville bitas när man försökte ta av honom det, utfall mot andra hundar, bilar, mc, mm. och lite annat bus.

Chicos husse skrev på facebook efter mötena med Seth:
27/8 ”Idag har Chico träffat hundcoachen Seth Sjöblom, och vi nyper oss fortfarande i armen och vill inte vakna upp och att det bara är en dröm!
Tack Seth, vi ses på söndag!”

31/8 ”Idag var Sveriges svar på Ceasar ”mannen som kan tala med hundar” Seth Sjöblom på besök hemma hos oss, och Chico fick en sista utbildning på ordning och uppförande, så numera har vi inte bara Sveriges sötaste och goaste hund, utan troligtvis även Sveriges klokaste hund! Vi Älskar dig Chico!” 

De glada hundägarna åkte på semester och Chico var hemma och passade på att ta tillbaka en del av dom gamla ovanorna, men dock inte alla.

Bakslaget kändes naturligtvis hopplöst för husse och matte när de kom hem och bestämde sig att det behövdes en liten repetition med Seth för att fräscha upp minnet och allt gick bra. Att ta tag i problemen i tid underlättar kopiöst och det ska familjen ha en eloge för.

Chico njuter i gröngräset efter examen.

Chico

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s