Vi publicerar ibland hjälpmail – men helt anonymt


mail freeVi kan komma att publicera vissa rådfrågande hjälpmail och då helt anonymt. Inga namn på varken ägare eller hund eller ort kommer att finnas med som kan identifiera er. Vi tycker helt enkelt att det är bra att andra hundägare kan läsa om hundproblem – så att de inte känner sig ensamma om att ha svårigheter.

Var skrivit den informationen under kontaktuppgifter i.a.f två gånger. Men ni kan så klart säga till om ni inte vill. Vi vill absolut inte köra över någon som trots anonymiteten känner sig otrygg! Men ofta är mail redan rätt anonyma och nämner ”min hund” utan att namnge den. Er signatur eller namn kommer heller inte att synas. Er ort skyddas också och all ID-fakta är också helt ointressant. Däremot är det av stort värde att här ge fakta om hundras, ålder, eventuell adoption/övertagande, känd bakgrund och sociala förhållanden.

Efter ett mail från hundägare så ringer Seth allra helst upp på telefon för att det är mest kreativt och fokuserat. Ett direkt samtal ger snabbare kommunikation eftersom viktiga frågor får svar direkt och kommunikationen inte blir så avhuggen som av att vänta på mailsvar och maila fram och tillbaka.

Efter ett publicerat mail så kanske vi kortfattat berättat om vad Seths svarade. Men ofta så blir det istället för utförligt svarsmail till mailaren ett långt samtal och ibland en träff I.R.L som kan också vara för omfattande att beskriva i text.

Seth berättar så klart inte heller allt om sina hundtrollarhemligheter på bloggen.. Det är helt individanpassat för varje hund och det kan slå helfel om andra försöker göra det samma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s