Seth ber om ursäkt!


Seth bad mig skriva att:

Han ber Er bloggläsare om ursäkt
för att han inte skriver så mycket på bloggen just nu.

Seth hjälper hellre hundar och deras människor, istället för att blogga. Han är ju hundcoach och jag är bloggcoach/redaktör. Alla ska göra det de kan bäst, så hundarna kommer då främst för Seth.

blogg s-liten-2-hundarSeth och hans kunskaper om hundars beteenden är grunden för bloggen. Men det är ju från Seths arbete ute i samhället med människor och hundar som de intressanta fallbeskrivningarna från verkligheten kommer. 

Seths blogginlägg är värda att vänta på, för hans hundcoaching handlar om att göra och hjälpa, inte enbart teoretiskt. Även om han kan det med, så hjälper det sällan utan att visa hur och anpassa hjälpen till varje hund.

Många hundförare kontaktar Seth sedan att hört gott från andra om hur han har lyckats hjälpa vid – ofta särskilt svåra – beteendeproblem. Det är ett fantastiskt glädjande betyg att ordet färdas från mun till mun med goda omdömen.

Seth mailar och pratar i telefon mycket och bokar, så gott det går efter hans tighta schema, in möten som passar hundägare även till kvällstid och helger – för att hundträningen ska bli av. Han ringer upp dem som genomgått hans konsultation och frågar hur det har gått, korrigerar träningsinstruktionerna till ägarna om det behövs osv.

Jag fortsätter att skriva om hundar, nu mycket om mig som nybörjare med valpen Vilja och vår utveckling. Seth och jag verkar från två olika håll kan man säga och jag hoppas att båda sidor kan intressera och väcka era tankar. Kanske om nybörjarstegen ni själva har tagit, vad som funkade och inte funkade och vad ni lärt er av ert eget engagemang i hundar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s