Farlig nonchalans – ser det varje dag.


Jag kan inte låta bli att skapa en liten följetong om nedskräpningen. Man behöver inte ens leta för att hitta en del konstiga sakletarfynd. Som hundägare eller hundrastare bör man ju hålla kontakt med hunden och ha koll på både sin hunds signaler – och vad som kan slinka in i en nyfiken hunds mun. Det har ju också tillkommit mycket obehagliga faror för våra husdjur.

Dagens promenad var inte bättre än för en tid sedan. Eftersom vi nu har lilla Vilja i familjen och valpar som bekant smaskar i sig allt de kan hitta så är det ännu fler saker som är farliga och jag spanar av marken och när hennes lilla nos börjar borra sig ner i backen.

Här är dagens oönskade fynd. Metallkorkar med sylvassa kanter, aluminium, metallgirlang, plast, fimp – det ingår inte i en hunds normala kost! Som vanligt tänker jag i småbarnstermer. Ballongen är säkert spännande att tugga på? Och även, om ett barn eller en hund biter i en uppblåst ballong så kan gummi flyga inåt ner i luftrören.

Hoppas att ni har det mer välstädat i er omgivning. Jag ska ta några sopsäckar en dag och gå ut och städa. Det är inte så dumt att städa efter andra – städar ju för oss! /Victoria

20140210_150207

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s