En liten hylla på bloggtoppen?


Vi fick ett mail från Häromi hundtillbehör om att vi har blivit nominerade med chans att utnämnas till Sveriges bästa hundblogg bland 100 andra hundrelaterade bloggar! Det kommer att bli jättespännande att förhoppningsvis få en indikation om hur poppis vi är i hundbloggsvärlden?häromi hundblogg skärp copy 1

Seth Sjöblom har stor erfarenhet av hundar och har bland annat sysslat med hundspann. Idag jobbar Seth som mentor och hans fokus ligger på att bygga upp relationen mellan hund och människa. I bloggen får vi följa med i Seths vardag och ta del av hans hundfunderingar.”

Mer följer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s