Influensa och Gudruns hamsterservice


Seth är lite nere för räkning med vinter..influensa – som vi tror det är. Jag själv låg i fyra dagar. Först med halsont, sedan körde det runt i magen som en torktumlare med bla illamående, där jag drabbades lite värre än Seth. För han smittades. Sedan får man influensa-känslor med kallsvettningar. Oavsett vad man ska kalla det – så känner man sig inte som en ”go gubbe” under några dagar. Jag känner mig OK nu.

Seth har inte varit sjuk en dag på ett par år, så han behöver nog vilan. Han orkar knappt läsa sin mailskörd just nu, men Gunvald måste ut iaf.

Knockad men inte uträknad – skulle jag kalla det. För Seth orkade iaf kolla på den nya headern – överlisten på bloggen – som jag gjort. Och tassarna som jag lagt in i hans namn föll honom inte i smaken.

111

Tassarna hade passat bättre för ”Gudruns hamsterservice
– tyckte Seth.

Innan jag citerade Seths kommentar så googlade jag så klart. 
Men Gudruns hamsterföretag finns inte – än.

Mvh Victoria – framtida representant för ”Gudruns hamsterservice”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s