Nu är vi tillbaka.


Vi har inte kunnat blogga regelbundet sedan i juni, då vår familj haft mycket annat som måste fått gå före. Men nu verkar vi kunna andas ut för ett tag.

Vi tror att vi behöver mer liv i luckan här hemma, både för Gunvald och oss och tar gärna emot en omplacerings-tik, helst inte äldre än sex år gammal. Vi är ett tryggt fortsatt hem till en lämplig tik  – om ni sätter hemmiljö, inställning, hundvana och hantering främst?

Samt så har vi plats för ett par dag-tikar från mindre till medelstorlek.

Det har under den här tiden funnits många nyheter kring hundar att länka till och utveckla resonemang kring. Vi har hur många hundlänkar som helst sparade, men inte haft ork eller tid att skriva.

Men vi har litat till att vår samarbetspartner DogNews har täckt upp om hundrelaterade nyheter, som de alltid gör! Dog News håller alltid ställningarna.

Seth har förutom allt med familjen haft fullt med mail från oroade hundägare och han har tränat många hundar och deras människor kontinuerligt under sommaren och har varit glad för att ha förändrat jobbiga hundliv till det bättre.

blocket hundp

Måste ge Blocket en stor komplimang för att de nu tydligt försöker stävja hundsmuggling och bedrägerier med illröda varningar!

Våra artiklar i ämnet, som Blocket fick ta del av i mailkonversation –  när vi och även Dog News fick lite NOG:   Olika typer av hundbedrägerier.

Hoppas att ovana hundägare, som ändå är riktiga djurvänner får lite skinn på näsan och inte går med på att, halvimpulsivt köpa en valp på en parkeringsplats.

Läs Jordbruksverkets råd och googla vitt och brett, även på rader ur mail ni fått när ni anmält intresse för en utannonserad valp och läs på hundorginationers sidor. Svenska Kennelklubben har en stor samlad kompentens och är också pålitliga – för att de älskar hundar.

2 svar till “Nu är vi tillbaka.

 1. Annette Lucia Hellman

  Hej Seth!
  Du är saknad på bloggen. Alltid lika intressant och väldigt bra hjälp på traven.
  MVH
  Annette o voff voff från min labrador Alfons

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s