Försvunnen hund


Hej ni som ser denna hund eller har info om den hör av er till mig.

Hej!! Som säkert många redan läst så har min lilla Nellie försvunnit på Ursand i Vänersborg den 13/2. Min fråga är att om någon plockat upp henne och tycker att Nellie är deras, Nellie är chippad. Hur går man tillväga då??

3 svar till “Försvunnen hund

  1. Mona-Lisa Heldmark

    Jag tycker att du oxå ska gå in på Bosses Hundhjälp, facebook. Då kommer det ut över hela Sverige att din hund är försvunnen o saknad och folk över hela Sverige kommer att kunna hjälpa med att hitta din hund!!

    Gilla

  2. Beklagar att din hund försvunnit! Jag tycker du ska vända dig till denna förening som har många goda råd och hjälp att erbjuda till den som saknar en försvunnen hund. http://www.sindysfoundlings.com/

    Hoppas du finner vovven snart! Stort lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s