Vill ha vilda hunddiskussioner!


_IMG_4260Vill ha igång diskussioner om hundar från alla perspektiv, på alla sätt!

Babbla hund på facebooksidan: Seth Sjöblom – Mentor människa-hund.

Eftersom facebooksidan är en sk. ”Gillasida” och ingen grupp så kommer medlemmarnas frågor upp lite mindre på högerkanten. Inget vi kan ändra på. Men skriv egna funderingar där och håll också utkik där efter nya hunddiskussioner?

Vi har varit inne i ett par hundgrupper på facebook. Minst sagt intressant. Vi välkomnar alla och vi kör ingen svåger -eller inavelspolitik – utan vi tycker att nya vänner också ingår i diskussionerna på direkten. Vi kommer att vaka extra på att tonen är god och att alla visar acceptans för varandra – trots spridda åsikter, som gärna får uttryckas och diskuteras med god ton utan personangrepp.

Anders Hallgren eller Cesar Millan? Valp, agility, rallylydnad, sök, spår och klickerträning. IMMI – eller vad använder ni för teorier och metoder på era hundar?

Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s