Säkra hundförare ger säkert hundmöte


För ett par dagar sedan så tog jag med mig Sara och hennes två tikar för att assistera vid ett hundbesök där man har problem och Sara hängde med, men jag sa att först måste vi ner till Göteborg så att jag får rasta en fransk bulldoghane.

Tiger semla1 tiger semla 5

Jag hade givetvis en baktanke med att Sara hade med sig Semla som är en amstafftik och frallan är rädd för amstaff då han blev attackerad av en sådan tidigare.

Jag bad Sara vänta på gatan medans jag hämtade frallan och sa att när jag kommer ut så bara går vi, utan att hon visste om bakgrunden om frallan.

Vi gick tillsammans och alla tre hundarna var nyfikna på varandra och vi lät dem gå riktigt nära för att dom skulle få lukta av varandra och både Semla och Vilda vart förtjust i frallan och alla tre blev leksugna och busade. Sara var lugn och allt gick bra.

Frallan fick träffa en stabil amstafftik med sin ägare som var avspänd men med kontroll och det vart en bra rehabilitering för frallan angående amstaff.

När jag berättade för Sara om vad frallan tidigare vart med om så svarade hon bara lugnt ”Okej”.

mvh
/Seth

Ett svar till “Säkra hundförare ger säkert hundmöte

  1. Ping: Det BÄSTA skrivna av och om Seth. | Seth Sjöblom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s